Funnel marketing

Focus alleen op wat écht werkt

Meer resultaat met online

Het gaat niet om het online middel dat je inzet, het gaat om het resultaat dat je online behaald. Resultaat behaal je door online activiteiten op elkaar af te stemmen. Funnel marketing zorgt ervoor dat je werkt vanuit de doelstelling en niet vanuit een middel. Wij creëren funnel marketing campagnes gericht op jouw doelgroep en aanbod daarmee het resultaat voor jouw business te behalen. Of het nu gaat om contactaanvragen, online aankopen, reserveringen, sollicitanten of welke conversie dan ook. 

In plaats van ‘kiezen’ tussen de online activiteiten brengen wij alle online activiteiten samen in de mix. Het opzetten van landingspagina’s, schrijven van teksten, uitvoeren van A/B testen, social media marketing en adverteren, het past allemaal in de mix. Wij zetten experimenten op binnen de campagnes en testen continu wat werkt en wat niet werkt. Met deze aanpak haal je het hoogst mogelijke rendement op digital marketing en investeer je alleen in datgene wat structureel bijdraagt aan het behalen van resultaat. Met funnel marketing focus je alleen op wat online écht werkt om groei te realiseren.

funnel marketing aanpak

Bekijk de video voor een korte uitleg over onze funnel marketing aanpak. Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaande button:

En zo doen wij dat...

Ben jij overtuigd dat je online alleen wil investeren in wat écht werkt en wil je starten met de groei van jouw business? Wij nemen je mee in hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen met een funnel marketing campagne.

Kick-off

De eerste stap is een gezamenlijke kick-off. Tijdens deze kick-off leren we de huidige online resultaten begrijpen en bespreken we de online uitdagingen die jij als organisatie hebt. We beschrijven samen de doelgroepen die we willen bereiken en welk aanbod we onder de aandacht willen brengen bij deze doelgroepen. We sluiten af met het vastleggen van de doelstellingen van de campagne.

Campagne opzet

De volgende stap is het opzetten van de campagne. Wij creëren de best converterende landingspagina’s op jouw website, we onderzoeken de zoekwoorden die voor SEO interessant zijn en schrijven de campagne teksten. Nadat we alles hebben ingericht zorgen wij ervoor dat alles goed meetbaar is en zetten de advertenties op de online kanalen op. Je ontvangt van ons een dashboard waarmee je volledig inzicht hebt in de online resultaten van de funnel marketing campagne.

Campagne beheer

Zodra alles opgezet is en live staat start de campagne en de online experimenten op de landingspagina’s en op de online kanalen. We testen continu wat wel en wat niet werkt en optimaliseren hiermee de campagne. Als een online activiteit geen positieve bijdrage levert aan het behalen van het resultaat en het is niet verder te optimaliseren, dan stoppen we met deze activiteit en focussen we alleen op wat echt werkt. Wil je als organisatie zelf ook online activiteiten beheren in de campagne? Geen probleem, dan stemmen we dit op elkaar af. Wij bieden verschillende pakketten aan voor funnel marketing, bekijk de mogelijkheden.

Wij werken voor o.a.

BZTRS
SVB
Trends & Trade
Beeyond
Second Luxury
TICA
DIBO
Fisik