SEO marketing

Meer gratis verkeer op jouw website

Vergroot de vindbaarheid in zoekmachines

Vrijwel iedereen maakt gebruik van zoekmachines, voor het zoeken naar informatie, producten of diensten. Google heeft een marktaandeel van boven de 90% in Nederland en is daarmee de belangrijkste zoekmachine. Waarom is SEO marketing belangrijk? Als je niet in de top 10 staat van de organische (gratis) resultaten, dan is de kans klein dat je bezoekers krijgt. Je moet dan adverteren in zoekmachines om gevonden te worden. Het goed vindbaar zijn op relevante zoekwoorden in het organische gedeelte van zoekmachines kan veel (extra) verkeer opleveren. Het mooie daarvan is dat het ook nog eens gratis verkeer is. SEO marketing is geen eenmalige activiteit. Om de autoriteit van je website te verhogen is het belangrijk dat je jouw website blijft optimaliseren voor zoekmachines om betere posities te krijgen én te behouden. Als SEO specialist helpen wij jou bij het verhogen van de vindbaarheid van jouw website. Ons SEO stappenplan is eenvoudig en bestaat uit 3 stappen, zodat we effectief werken aan het optimaliseren van de vindbaarheid van jouw website binnen zoekmachines:

Stap 1: Analyse en onderzoek

De eerste stap in onze SEO marketing aanpak is inzicht krijgen in de huidige vindbaarheid van jouw website en op welke zoekwoorden jouw website vindbaar moet zijn. Wat gaan we doen?

 • We analyseren op welke zoekwoorden jouw website al vindbaar is en wat het zoekvolume op deze zoekwoorden is
 • Samen zetten we jouw ambities op welke doelgroepen we willen bereiken en voor welke diensten en producten
 • We voeren een zoekwoordanalyse uit om alle relevante zoekwoorden in kaart te brengen, met zoekvolume en concurrentie
 • Jouw belangrijkste concurrenten analyseren wij op deze zoekwoorden
 • Wij geven advies op welke zoekwoorden de website geoptimaliseerd kan worden.

Na de eerste stap kan je al aan de slag om je website te verbeteren en heb je goed inzicht in hoe de doelgroep zoekt binnen de zoekmachines. Alleen relevante en kwalitatieve content is meestal niet voldoende. De website moet technisch voldoen aan de richtlijnen van zoekmachines en moet een autoriteit zijn (ofwel populair).

Stap 2: Advies en realisatie

De tweede stap is aan de slag gaan met de SEO teksten op jouw website, de website technisch te optimaliseren en om een plan op te stellen voor het verhogen van de autoriteit van jouw website. Wat gaan we doen?

 • We doen een technische review van de website en geven advies over de technische aanpassingen
 • Je ontvangt een plan om de autoriteit van jouw website te verhogen
 • Wij optimaliseren en schrijven de SEO elementen voor de gekozen zoekwoorden (zoals paginatitel, description, etc.)
 • Je ontvangt SEO advies over het schrijven van de website teksten en de inrichting van de website pagina’s.

De website teksten schrijf je voor jouw doelgroep en niet voor een zoekmachine. Content marketing is het creëren en verspreiden van relevante en waardevolle content om de doelgroep aan te trekken, te verleiden, aan te zetten tot actie en zich aan je te binden. Het schrijven, optimaliseren en toevoegen van SEO teksten kan je zelf uitvoeren, maar wij kunnen jou ook ondersteunen bij content marketing. Wij maken hierbij gebruik van het RACE model.

Stap 3: Monitoren en optimaliseren

Stijgt jouw website op de zoekwoorden die geoptimaliseerd zijn in de zoekmachines? Het monitoren van de vindbaarheid van jouw website op de gekozen zoekwoorden geeft jou inzicht in de relevantie en kwaliteit van de content op de website. Het zoekgedrag van jouw doelgroep verandert continu, daarom is het belangrijk om de website te blijven optimaliseren en nieuwe zoekwoorden te onderzoeken. Wat gaan we doen?

 • Wij installeren de juiste SEO software tools op jouw website om het verkeer vanuit zoekmachines te meten
 • Je ontvangt een dashboard met de zoekwoord posities (en wisselingen) en het verkeer vanuit zoekmachines
 • Wij geven inzicht in de vindbaarheid van jouw concurrenten
 • Maandelijks ontvang je van ons advies over de techniek van de website, de kwaliteit van jouw content en het verhogen van de autoriteit van jouw website. Wij zorgen voor nieuwe zoekwoorden als het zoekgedrag van jouw doelgroep verandert.


Wij bieden SEO pakketten aan, waarbij wij ondernemers helpen bij één of meerdere stappen van het SEO stappenplan. Daarnaast bieden wij ook SEO op maat aan voor organisaties. Hierbij brengen wij gezamenlijk de ambities in kaart en stemmen de stappen af die wij oppakken of welke intern worden uitgevoerd. 

onze aanpak

Wij geloven in synergie. Elk onderdeel binnen online marketing moet op elkaar zijn afgestemd om te presteren. Een bottleneck binnen een onderdeel kan ervoor zorgen dat alle online marketing activiteiten niet optimaal functioneren. Met onze aanpak, funnel marketing, investeer jij alleen in datgene wat ook effectief resultaat oplevert.

Wij werken voor o.a.

BZTRS
SVB
Trends & Trade
Beeyond
Second Luxury
TICA
DIBO
Fisik

gratis seo analyse

Ontvang een quick scan over de vindbaarheid van jouw website binnen Google en ontvang tips en adviezen om de vindbaarheid te verhogen