Online marketing plan

Een kort én krachtig plan voor meer online resultaat

Maak een online marketing roadmap

Wil jij de juiste stappen zetten om jouw online marketing onder handen te nemen? Wij helpen jou met het maken van een effectieve roadmap.

Iedere organisatie, van klein tot groot, moet online marketing kunnen toepassen binnen de fase waarbinnen de organisatie zich bevindt. Geen lange en dure trajecten waarbij we weken lang analyses uitvoeren en een online marketing plan ontwikkelen dat niet past bij waar jouw organisatie nu staat en dat niet direct toe te passen is. Ons doel is om voor jouw organisatie een betaalbaar online marketing plan op te zetten waarmee je direct aan de slag kan en wat past binnen de mogelijkheden van jouw organisatie. 

Hoe wij dat doen? Zonder inzicht is het niet mogelijk om te optimaliseren. Daarom brengen wij eerst de huidige online situatie van jouw organisatie in kaart met een online marketing analyse. Deze resultaten doorlopen we samen tijdens een sessie, waarbij we de doelgroepen en het aanbod van jouw organisatie in kaart brengen en leggen we samen realistische doelstellingen vast. Dit werken we uit in een concreet online marketing plan, met daarbij een online marketing strategie en roadmap welke activiteiten wanneer ingezet kunnen worden. 

Wij denken met je mee over eventuele uitdagingen, zoals een gebrek aan tijd, kennis, handjes of budget. Ons doel is om samen met jou te zorgen dat de online marketing zo effectief en efficiënt mogelijk wordt geoptimaliseerd en dat we de juiste online marketing strategie hanteren om de doelstellingen op de korte- én lange termijn te bereiken.

Kies voor een online marketing plan

Online marketing plan

2900
00
eenmalig
  • Analyse + workshop inbegrepen
  • Oplevering binnen 2 tot 3 weken
  • Direct aan de slag

Ontdek waar jouw organisatie winst kan behalen met de inzet van online marketing.

Bel 085 004 30 25 en we vertellen je graag meer. Of vul het onderstaande formulier in om meer informatie op te vragen of te verzoeken om een belletje van ons te krijgen om een afspraak in te plannen:

funnel marketing aanpak

Een beetje SEO, een beetje SEA en ook nog wat op social media. Maar als je niet weet wat de online activiteiten jouw organisatie opleveren, waarom doe je het dan? Bekijk onze aanpak in de korte video!

En zo doen wij dat...

Ben jij overtuigd dat je online alleen wil investeren in wat écht werkt en wil je starten met de groei van jouw business? Wij nemen je mee in hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen in de opzet van een online marketing strategie en plan.

Online marketing analyse

De eerste stap is het uitvoeren van een online marketing analyse wat de huidige online marketing situatie van jouw organisatie is. Dit geeft ons inzicht in welke activiteiten er uitgevoerd worden, wat er goed gaat en wat er minder goed gaat. 

Funnel marketing sessie

De volgende stap is het doorlopen van de online marketing resultaten. Tijdens een funnel marketing sessie nemen wij jullie mee in de huidige online situatie van jullie organisatie. We brengen samen de doelgroepen in kaart met daarbij het aanbod dat relevant is voor deze doelgroepen. Daarbij creëren we realistische online doelstellingen. Verder inspireren we jullie met online marketing oplossingen die relevant zijn voor jouw organisatie.

Online marketing plan

De uitkomsten van de online marketing analyse en funnel marketing sessie gebruiken wij om een concreet online marketing plan op te zetten. In dit plan creëren we een online marketing strategie met daarbij de online marketing activiteiten die ingezet kunnen worden. Daarbij ontvang je van ons een roadmap wanneer je welke activiteiten kan inzetten, zodat je direct aan de slag kan. Start vandaag nog met de online groei van jouw business!

Wij werken voor o.a.

BZTRS
SVB
Trends & Trade
Beeyond
Second Luxury
TICA
DIBO
Fisik