SEO analyse

Ontdek de vindbaarheid van jouw website en van jouw concurrenten binnen Google

Waarom een SEO analyse?

In Nederland is Google de meest gebruikte zoekmachine. Meer dan 90% van de Nederlanders gebruikt Google om informatie te vinden. Grote kans dus dat jouw doelgroep ook Google gebruikt voor het vinden van informatie, diensten of producten. Sta je niet op pagina 1, dan is de kans klein dat je gratis verkeer vanuit Google ontvangt.

Maar waar begin je en hoe optimaliseer je jouw website? Een belangrijke stap is het onderzoeken hoe jouw doelgroep zoekt binnen Google. Op welke zoekwoorden liggen er kansen voor jouw website om gevonden te worden? En daar helpen wij jou graag bij op weg met een gratis SEO analyse.

Wat ontvang je van ons?

Ter introductie ontvang je van ons de SEO analyse t.w.v. € 450 gratis. Wij sturen jou een rapport met de resultaten hoe de vindbaarheid is van jouw website binnen Google. Dit is geen automatisch gegeneerd rapportje, maar een analyse door een van onze experts waar je echt wat aan hebt. In de gratis SEO analyse vind je:

  • Zoekwoorden waarmee je in de top 10 staat van Google
  • Zoekwoorden waarmee je op positie 10 tot 20 staat in Google
  • De posities van de zoekwoorden die je zelf hebt opgegeven
  • Het maandelijkse zoekvolume van de zoekwoorden die geanalyseerd zijn
  • De zoekwoord moeilijkheidsgraad om hoog te scoren in Google
  • Heb je een recruitmentsite? Dan geven wij ook advies over de vindbaarheid in Google for Jobs

Met deze SEO analyse kan je jouw website direct gaan optimaliseren op de relevante zoekwoorden met zoekvolume.

Spieken bij de concurrent

In de analyse nemen wij ook maximaal 3 concurrenten mee en analyseren wij wat de vindbaarheid is van hun website op de zoekwoorden waarop jouw website vindbaar is en op de zoekwoorden die je hebt opgegeven. 

But there is more… Wij analyseren ook de zoekwoorden waarop de website van jouw concurrent gevonden wordt en jouw website niet. Dit geeft jou nieuwe inzichten om tot een SEO plan te komen. Wil je meer weten hoe wij jou kunnen helpen met het opzetten van een SEO plan, lees dan meer over onze aanpak.

Vraag een gratis SEO analyse aan

We hebben een aantal gegevens van jou nodig om de SEO analyse uit te voeren. Stuur ons de volgende gegevens op en je ontvangt binnen 3 werkdagen de SEO analyse:

Funnel marketing aanpak

Een beetje SEO, een beetje SEA en ook nog wat op social media. Maar als je niet weet wat de online activiteiten jouw organisatie opleveren, waarom doe je het dan? Bekijk onze aanpak in de korte video!